Tuesday, June 15, 2010

Huvitav avastus...




Mingil hetkel avastasime, et meie kõrval paikneb kohalik inimsipelgapesa. Tõeliselt vaatamisväärne (vallutada ei olnud seal küll kahjuks midagi ...). Tõenäoliselt ümbruskonna üks suurimaid kämpinguid Bomstad Baden on elu-, puhke-, suvitus- ja töökohaks väga paljudele meie liigikaaslastele. Uudistamist oli seal küllaga, sest üks putka oli uhkem kui teine. Õnneks olid nad kõik kenasti kõrvuti, ei pidanud ennast pärast pikka vallutuspäeva ringi marssimisega kurnama. Seal nad siis sõid ja istutasid lilli ja silitasid lemmikloomi ja ajasid juttu ja ... ei oskagi kommenteerida...

1 comment:

  1. Tegelikult nii see neil käibki. Terve talve on nad istunud oma korteris 9. korrusel ning suveks kolivad lähimasse kämpasse. löövad laagri laiali ja arvavad, et nad on maal, suvekodus :)
    Berliini servas asuvas kämpas oli mul "au" näga ka sellist šedöövrit, et üks tont oli ehitanud lausa jõusaali oma plastikmajakese ette. Seal oli päris palju raudvara, mida seal väänas ja ei puudunud isegi peeglid, kus sai oma mitte just esimeses nooruses keha piidelda :)
    No ja kaunistusteks on neis kämpades kohustuslikud elemendid: päkapikud, bambi hirvebeebid ja purskaevud. ÕUDNE!!

    ReplyDelete